Ostalo

NERETVANSKI PUB KVIZ vol.2: “Grupa TNT” ispred Planinara za prvu pobjedu

Delta kviz 02/2018; Izvješće:

“Grupa TNT” (Krešimir Kuran, Mate Žderić, Krešimir Šunjić i Mirko Žderić) pobjednici su drugog pub kviza održanog u opuzenskom motelu Delta. U konkurenciji 24 kvizaške ekipe Grupa TNT upisala je 125 bodova, te im je pripao poklon bon 100 kn u pločanskoj pizzeriji Oliva, te tura pića u motelu Delta.

Dva boda manje su upisali Planinari, koji su dobili 5 kino ulaznica od metkovskog kina Pobjeda, te turu pića u motelu Delta. Turu pića je osvojila i ekipa “Van serije” za 17. mjesto u poretku (isto kao i ekipa “Mi smo tu biciklom”), jer su bili bolji u igri pripetavanja, u kojoj se tražila godina rođenja Marina Čilića (1988.).


U vizualama je trebalo prepoznati grad Trst, nogometaša Ramseya, te film Kramer protiv Kramera. U ABC pitalicama se tražio slavenski bog plodnosti i vegetacije, automobilska oznaka Bangladeša, te koji je prvi hrvatski grad dobio ulicu dr. Franje Tuđmana (Požega).

U trećem krugu je trebalo znati da se ustanak MAJI MAJI dogodio u Tanzaniji, da onihofagi grizu nokte, te da je Curzonova linija razdvajala Poljsku i SSSR. Za vrijeme kviza slušali su se taktovi Feminema, Janis Joplin, Vlade Kalembera, Poisona i mnogih drugih.

Sljedeći, treći kviz igra se u petak, 02. veljače u 20 sati.

VIDIMO SE!