Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: Malter Ego zacementiran na vrhu

Delta kviz 14/2018 – Izvješće:

Ekipa Malter Ego pokazala je veliku dominaciju u četrnaestom ovogodišnjem izdanju Delta kviza, te uvjerljivo osvojila prvo mjesto sa 120 bodova. Kao pobjednici su dobili poklon bon 100 kuna u pizzeriji Oliva Ploče, te turu pića. Drugo mjesto je zauzela ekipa Snjeguljica i četiri gremlina, te su dobili ulaznice za metkovsko kino Pobjeda i turu pića.

Poklon bon 100 kuna u opuzenskom fast foodu Čigra za treće mjesto je dobila ekipa Planinari. U kategoriji “lakiluzer” za 17. mjesto, turu pića su dobili Rodijaci. Za pobjedničku ekipu su igrali Kristo Kristić, Tonći Kostanić, Aleksandar Ač, Dražen Glavinić i Julija Marković Tomak.


U vizualama se tražio kardinal Vinko Puljić, grad Baku, serija Moderna obitelj i film Četiri sobe. U ABC pitalicama je trebalo znati koja je osoba prva na BBC televiziji izgovorila riječ “shit”, kojeg je nogometaša Ćiro nazvao đilkošem, tko vozi taxi u kojem se voze Hamed i Danijela, te u kojem je neretvanskom mjestu nokautirana Zorica Kondža. U zadnjem krugu kviza se tražilo koje pivo reklamiraju Belan, Joksimović i Halid Bešlić, menadžer Nike Kranjčara, protiv koga je filipike izgovarao Ciceron, te gdje je dužnost ministra obrane obnašao Zvonimir Levačić (Republika Peščenica…Ševa).

U glazbenom dijelu kviza se slušalo Queen, Billy Idola, Vicu Vukova, Kingsmene, Šabana Bajramovića i mnoge druge.

Sljedeći petnaesti kviz igra se u petak 04. svibnja s početkom u 20:30 sati.

Vidimo se!