Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: “Jurica Pavlović pravi profil” su opet bili pravi

Delta kviz 08/2018 – Izvješće:

U osmom izdanju Neretvanskog pub kviza u opuzenskom motelu Delta pobjeda je pripala ekipi Jurica Pavlović pravi profil (Maruška Batinović, Ivana Dugandžić, Miroslav Trgovčević, Domagoj Mioč i Frane Medak), koji su upisali ukupno 103,5 boda, te im je pripala tura pića od motela Delta i poklon bon 100 kn u pločanskoj pizzeriji Oliva.

Drugo mjesto je pripalo Planinarima, koji su upisali bod manje, te su dobili poklon paket od pet ulaznica za metkovsko kino Pobjeda i turu pića u motelu Delta. Grupa TNT je za treće mjesto (98 bodova) dobila paket knjiga od opuzenske gradske knjižnice, dok su Financi (96 bodova) kao četvrti dobili besplatne godišnje članarine u opuzenskoj gradskoj knjižnici.


U kategoriji “lakiluzer” za deveto mjesto u poretku turu pića su dobili članovi ekipe Wolfs school.

U vizualama se tražilo prepoznavanje hercegovačkog poduzetnika Milana Lučića, grada Vrlike, logo Dropboxa, te film Engleski pacijent. U ABC pitalicama je trebalo znati na kojem se otoku trči utrka Škraping, koji je jedini papa dočekao 90. rođendan, kojim se slovom u meteorologiji označava inje, te što je Bog stvorio četvrtog dana stvaranja.

U zadnjem krugu se tražio naslov knjige Vojislava Šešelja, ime prvog predsjednika Hajduka, planet koji obiluje kisikom, te koji se broj nalazi na suprotnoj strani broja 5 na igraćoj kocki.

Za vrijeme kviza se slušala glazba Miše, Olivera, Dalibora Bruna, Led Zeppelina, Pink Floyda i brojnih drugih.

Jurica Pavlović pravi profil