Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: Grupa TNT je Broj 1!

Delta kviz 12/2018 – Izvješće:

Grupa TNT upisala je svoju treću pobjedu, te su trenutno najuspješnija pub kviz ekipa u sklopu Neretvanski pub kviz powered Pizzeria Oliva Ploče & Kino Pobjeda Metković. Za prvo mjesto su dobili poklon bon od pločanske pizzerije Oliva u iznosu od 100 kuna, te turu pića u motelu Delta. Ljubuška ekipa Helter Skelter je upisala 2,5 boda manje na drugom mjestu, te su dobili paket od pet ulaznica od metkovskog kina Pobjeda i turu pića u motelu Delta.

Jurica Pavlović pravi profil iz Metkovića završio je na trećem mjestu, a dobili su paket knjiga od opuzenske gradske knjižnice, a knjižnica je poklonila i paket godišnjih članarina ekipi Javorov list, koji su na kraju završili četvrti. U kategoriji “lakiluzer” za osmo mjesto, tura pića je pripala vrgorskoj ekipi Ford Alan.


U vizualama se tražila novinarka Jelena Lovrić, pustinjska lisica, rikola, Primošten i film Predator. U ABC pitalicama je trebalo znati kojeg je gradonačelnika u saboru spominjao Ljubo Ćesić Rojs, u čijem su se brodu snimali Milan Lučić i Severina, koja je pjevačica pjevala na sprovodu Martina Luthera Kinga, te koji je hrvatski izbornik progovorio tek u petoj godini, kad se izgubio u vinogradu.

U trećem krugu su kvizaši trebali znati u šta se pretvorio Ivan Podlipec, koja jedina država na svojoj zastavi nema bijelu, plavu ni crvenu boju, koji se sport proteže kroz pjesmu Grory days, te u kojem je gradu živio Sava kojeg je spominjao Fred Matić. Za vrijeme kviza slušale su se pjesme Elia Piska, Joška Tomičića, Danijela Popovića, Novih Fosila, Pro artea, Black Sabbatha, Montley Cruea, Jamesa, Mory Kantea, Duffy i mnogih drugih.

Sljedeći trinaesti kviz igra se u petak 20. travnja s početkom u 20 sati.