Ostalo

Neretvanski pub kviz: Otvorena sezona pobjedom Javorovog lista!

Delta kviz 01/2018 – IZVJEŠĆE:

U prepunom opuzenskom motelu Delta održan je prvi ovogodišnji Neretvanski pub kviz na kojem je nastupila 21 ekipa, a pobjeda je pripala ekipi Javorov list (Tina Cvijanović, Ana Marinović Zmijarević, Gracijela Babić Jovica i Siniša Mitrov), te su kao nagradu dobili poklon bon 100 kn u pločanskoj pizzeriji Oliva i turu pića u motelu Delta.

Drugo su mjesto podijelili Niprije i Planinari, a Niprije su bile bolje u igri pripetavanja (tražio se broj golova koje su rukometaši Danske zabili Sloveniji…a ta utakmica se igrala istovremeno s kvizom). Niprije su tako dobile set ulaznica za metkovsko Kino Pobjeda i turu pića u motelu Delta.


Motel Delta je turom pića nagradio i 13. ekipu u poretku, a to je PIK Neretva.

U vizualama se tražilo prepoznavanje TV voditeljice Nensi Brlek, grad Trebinje, Ben 10 i film Love story. U ABC pitalicama se tražio najniži dočasnički čin u HV, knjiga Michaela Viewegha, te broj slova u havajskoj abecedi. U trećem krugu igre trebalo je znati u kojem se gradu nalazi dvorac Pejačević, tko je “kriv” za smrt Osame Bin Ladena, Gadafija i David Bowieja, te naslov hita Debelog precjednika (Subotom Kićo, nedjeljom Slabinac).

Sva pitanja standardno je pratila glazba, a kvizaši su slušali 4M, Đorđa Marjanovića, Azru, Bajagu, Avicii-ja i Ed Sheerana.

Sljedeće druženje je zakazano za nedjelju, 28.01.2018. na istom mjestu sa istim sponzorima.

Vidimo se!