Ostalo

Neretvanski pub kviz: Nova sezona u opuzenskom motelu Delta

Neretvanski pub kviz powered by Pizzerija Oliva koji iza sebe ima 61 odigran kviz, kroz koji je prošlo više od 500 igrača iz Ploča, Opuzena, Metkovića, Vrgorca, Splita, Zagreba, Neuma, Mostara, Međugorja, Tučepa i drugih gradova u ovoj će se godini održavati u opuzenskom motelu Delta.
Tako ce istinski zaljubljenici u pub kviz imati mogućnost istovremenog igranja pojedinačnih kvizova, kao i kvizaške lige, što će u konačnici dovesti do veće regularnosti i pravednosti.
Naime, do sada je kviz održavan u prostoru koji nije mogao u potpunosti udovoljiti svim zahtjevima, te su kvizaške ekipe morale biti podijeljene u dvije skupine, a takva situacija dovodila je do djelomične neregularnosti, jer je nemoguće izjednačiti težinu pitanja u jednoj i drugoj skupini.
Osnivač, organizator i voditelj Neretvanskog pub kviza Davor Vukosav kaže: “Idemo dalje, samo u većem prostoru. Prvi kviz u motelu Delta na rasporedu je u sljedeći petak 19. siječnja s početkom u 20 sati. Skoro sve kvizaške ekipe loje su igrale do sada potvrdile su dolazak u Opuzen, a imamo i puno novih ekipa, većinom iz Metkovića i Opuzena, tako da će sama konkurencija biti još jača, a to u konačnici dovodi do zdravog rivalstva, te same kvalitete.
Format ostaje isti, kvizovi će trajati oko 3 sata, a već je pripremljeno nekoliko setova od 50 pitanja i 50 pjesama raznih domaćih i stranih izvođača. Sponzori su i dalje uz nas, uz pločansku pizzeriju Oliva tu je sad i metkovsko kino Pobjeda, te sam motel Delta.”