Ostalo

Neretvanski pub kviz: NIPRIJE i PLANINARI pobjednički, počinje Liga za prvaka!

U južnoj skupini kvizaške lige Niprije su upisale svoju drugu pobjedu, te osvojili poklon bon 100 kn u pizzeriji Oliva i turu pića u CB Mare, dok je drugo mjesto pripalo ekipi Javorov list koji su dobili poklon bon 100 kn u pizzeriji Ponte. U ovoj skupini predzadnje mjesto je pripalo ekipi Zbrda Zdola koji su tako zaradili turu pića u CB Mare.

U sjevernoj skupini Planinari su upisali svoju treću pobjedu (tura pića u CB Mare i poklon bon 100 kn u pizzeriji Oliva), dok je drugo mjesto pripalo ekipi Javorova grana, te su dobili poklon bon 100 kn u pizzeriji Ponte. Predzadnje mjesto u sjevernoj skupini koje nosi turu pića u CB Mare pripalo je ekipi Jahači apokalipse plus jedan.
U vizualama je trebalo prepoznati manekenku Tyru Banks, književnicu JK Rowling, gradove Havanu i Bolognu, te filmove Beskrajni dan i Taksist. Tražio se strijelac prvog pogotka za Hrvatsku u sklopu kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na nogometno prvenstvo u Rusiji (Ivan Rakitić), te koji grčki klub igra pred najviše gledatelja (AEK).

rezultati i tablica 5. kola

Trebalo je znati da je trenutno najpopularnije žensko dječje ime na svijetu Ema, te da nakon Katty Perry glas Štrumpfeti daje Demi Lovato. Nakon ovog dijela lige, kreću Liga za prvaka i Liga za utjehu, a obje će se igrati još tri kola.

U petak 01. prosinca igra se prvo kolo Lige za utjehu, dok je prvo kolo Lige za prvaka u nedjelju 03. prosinca.

LIGA ZA PRVAKA

LIGA ZA UTJEHU