Ostalo

Neretvanski pub kviz: Niprije i Kokoš Anel pobjedama se primakli vrhu

Treće kolo kvizaške lige; IZVJEŠĆE:

U južnoj skupini kvizaške lige Niprije su upisale svoju prvu pobjedu, te se sa 50 bodova popeli na visoko 4. mjesto na ukupnoj tablici. Drugo mjesto u južnoj skupini osvojila je metkovska ekipa Jurica Pavlović pravi profil, koji sa novih 40 bodova trenutno zauzimaju 8. mjesto.

Niprije su tako dobile turu pića u CB Mare i poklon bon od 100 kn u piceriji Oliva, dok je metkovskoj ekipi pripao poklon bon 100 kn u piceriji Ponte.


Osim ove dvije ekipe, turu pića zaradila je ekipa Neamo pojma koja je pobijedila u igri pripetavanja (stanovništvo Novog Zelanda), jer su čak tri ekipe podijelile zadnje mjesto.U sjevernoj skupini pobjeda je pripala ekipi Kokoš Anel, koji nakon tri kola zauzimaju visoko treće mjesto, dok su drugo mjesto podijelile ekipe Planinari i Ford Alan iz Vrgorca. Kokoš Anel je zaradila turu pića u CB Mare, te poklon bon 100 kn u piceriji Oliva… a poklon bon 100 kn u piceriji Ponte pripao je Ford Alanu koji je bio bolji u igri pripetavanja (godina rođenja Nehrua).

Turu pića u sjevernoj skupini zaradila je ekipa Zbrda Zdola za predzadnje mjesto.

U kvizu se tražilo prepoznavanje Josipa Kuže iz igračkih dana, grad Barcelonu, tražio se slikar Celestin Medović, kipar Dušan Džamonja, kao i arhitetkt Hundertwasser. Kvizaši su trebali znati čiju putovnicu ima robot Sofija, te koje mjesto na Forbesovoj listi najmoćnijih žena svijeta zauzima hrvatska pjedsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Glazba je išla od GF Handela i Chopina, preko Đurđice Barlović i Ivice Sikirića Iće, do Sepulture, Rifata Tepića do Vesne Zmijanac i Mitra Mirića…. za svakoga ponešto.

Četvrto kolo na rasporedu je već ovaj vikend i to južna skupina u petak, a sjeverna u nedjelju.