Ostalo

Neretvanski pub kviz: Nema prolaska pored No pasarana

Čevtro kolo kvizaške lige u crvenoj skupini; I Z V J E Š Ć E:

U četvrtom kolu kvizaške lige u crvenoj skupini drugu pobjedu je upisala ekipa No pasaran! te tako osvojila tjednu nagradu od dvije ture pića u CB Mare i poklon bon u iznosu od 100 kn u piceriji Bacchus.

Drugo mjesto i turu pića osvojili su Barbari 7, a turu pića za predzadnje mjesto pripalo je i ženskoj ekipi Lole iz Metkovića. U vizualama su najbolji bili Barbari 7 koji su imali 10/11, dok su glazbu najbolje znali Niprije i Daj pivu a Bongu bevandu sa po 7 točnih. Trebalo je prepoznati Boru Leea, graf kosinusne funkcije, Elma i film Kosa…dok su izvođači bili Culture beat, Mate Bulić, Cher, Ruswaj i Fun lovin criminals.


U ABC pitalicama su Barbari 7 ostvarili najbolji rezultat od 18 točnih, a u glazbenom dijelu su isti rezultat napravili Niprije. Trebalo je znati da je Herman Goring osnovao Gestapo, da je Albert Camus stradao u prometu, da je Ataturk rođen u Solunu te da je karakul vrsta ovce a ne koze ili svinje. U ovom dijelu smo slušali Ivu Pattieru, Kings of Leon, Elvisa Costella, Nenada Keru, The Band i Hanku Paldum.

U trećem dijelu su se “probudili” No pasaran! i bili najbolji i u pitanjima (14/20) i u glazbi (13/20), što im je donijelo prvo mjesto, Kvizaši su trebali znati da se majka Franje Tuđmana zvala Justina Gmaz, da je Bilićeva pjesma Vatreno ludilo, da je Nives Celzijus pisala kolumne za njemački Bild, te da se papa vozi u avionu Sheperd one…dok su svirali i pjevali Vatrogasci, Thompson, Calvin Harris, Lenny Kravitz, La Bouche i Divlje jagode sa obradom pjesme Moj dilbere.

Posljednje peto kolo regularnog dijela lige odigrat će se u petak 09.06.2017. godine s početkom u 21 sat.

Neretvanski pub kviz powered by Baccus