Ostalo

Neretvanski pub kviz vol.3: Najjači su momci i djevojke sa Ruske tribine

Delta kviz 03/2018 – Izvješće:

Ekipa “Ruska tribina” (Darko Medak, Ante Čubranić, Iva Alendar, Dario Marinović i Nikola Gašpar) pobijedila je u konkurenciji 25 kvizaških ekipa na trećem ovogodišnjem pub kvizu u opuzenskom motelu Delta. Oni su upisali 106 bodova, te im je pripala tura pića od motela Delta i poklon bon 100 kuna u pločanskoj piceriji Oliva.

Ekipa “Nema labavo” upisala je dva boda manje, te su za drugo mjesto dobili poklon ulaznice u metkovskom kinu “Pobjeda” i turu pića u motelu Delta. Javorov list je sa 100 bodova bio treći, te su dobili knjige od opuzenske knjižnice, a knjižnica je poklonila i besplatne godišnje članarine članovima ekipe “Financi” koji su na kraju završili četvrti.


Turu pića u kategoriji “laki luzer” za 15. mjesto u poretku dobila je ekipa “Neamo pojma”. U vizualama je trebalo prepoznati grad Koln, dizajnera Johna Galliana, logo organizacije “Liječnici bez granica”, te insert iz filma “Moonlight”. U ABC pitalicama se tražilo najstarije drvo na svijetu, točno značenje portugalske riječi torcida, u kojem gradu se nalazi original “Povijest Hrvata”, te koju je grupu vidoviti Milan preporučio jednom neženji kako bi se oženio.

U trećem krugu se tražio albanski nogometaš koji je izjavio neke smiješne stvari, nadimak gitariste Damira Lipošeka, kojom disciplinom počinje svjetski skijaški kup, te koja je tvrtka kupila Instagram (Facebook). Glazbena playlista se sastojala od Pink Floyda, Zlatka Pejakovića, Gipsy kingsa, Zdravka Čolića, Novih fosila i mnogih drugih.

Sljedeći, četvrti kviz na rasporedu je u petak 09. veljače s početkom u 20 sati.

VIDIMO SE!