Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: Vrh tablice odličnim Planinarima!

Delta kviz 07/2018 – Izvješće:
U sedmom ovogodišnjem izdanju Delta kviza svoju prvu pobjedu je upisala ekipa Planinari (Zoran Azinović, Matea Pirjevac, Ivan Žderić, Ivan Ereš i Davor Maršić), koji su upisali čak 122 boda, te osvojili prvu nagradu u obliku poklon paketa od Prirodna Kozmetika Apifloris i turu pića u motelu Delta.

Drugo mjesto su upisali Barbari 7 sa 108 bodova, te im je pripao poklon bon 100 kuna u pločanskoj piceriji Oliva i tura pića u motelu Delta. Jurica Pavlović pravi profil je za treće mjesto (sa 101 bodom) dobio paket od pet ulatnica od metkovskog kina Pobjeda, dok su četvrtioplasiranoj ekipi Wolfs school i petoplasiranoj Nisam školovala pripale nagrade od opuzenske gradske knjižnice.

U kategoriji “lakiluzer”, tura pića za 22. mjesto je pripala ekipi Podmladak. U vizualama se tražio ruski diplomat Lavrov, grad Cavtat, simbol Deezera,te film Underground. U ABC pitalicama se tražila klapa u čijem se spotu pojavljuje chef Ivan Pažanin, na kojem je instrumentu diplomirao Arsen Dedić, prvi američki rock glazbenik koji je održao europsku turneju, te od čega je nastradao jedan slon u berlonskom ZOO.


Barbari 7 drugoplasirani

U otvorenim pitanjima kvizaši su trebali znati tko je bio lovac u najgledanijoj Potjeri na YT, koja folk izvođačica u originalu pjeva pjesmu s kojom su Pločani Leona i Stipe nastupili na TV showu “Nikad nije kasno”, te kome je “vinograd” omiljeni grad.

Glazbeni mix su činili Đuka Čaić, Tomislav Ivčić, Matko Jelavić, Nazareth, Arch Enemy, Punkt, Rivers i mnogi drugi.

 

 

Sljedeći osmi kviz igra se u subotu 10. ožujka s početkom u 20 sati.

VIDIMO SE!