Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: Čak 150 igrača, Grupa TNT usamljena u vrhu!

Delta kviz 04/2017 – Izvješće:

Čak 32 ekipe su sudjelovale na sinoćnjem Neretvanskom pub kvizu u opuzenskom motelu Delta, tj. oko 150 igrača! Impresivno!

Grupa TNT (Mirko Žderić, Krešo Kuran, Krešo Šunjić, Siniša Tomić i Nikole Glamuzine) pobijedila je u konkurenciji 32 kvizaške ekipe na četvrtom ovogodišnjem Neretvanskom pub kvizu. Oni su sa 120 bodova dobili pokon bon 100 kn u pločanskoj pizzeriji Oliva i turu pića od motela Delta. Drugo mjesto su sa 112 bodova podijelile ekipe Ford Alan iz Vrgorca i Jurica Pavlović pravi profil.


Nakon pripetavanja Jurica Pavlović pravi profil je bio bliži (godina rođenja pjevačice PJ Harvey), te im je pripao poklon paket od 5 ulaznica od metkovskog kina Pobjeda i tura pića u motelu Delta. Turu pića su zaslužili i članovi ekipe Estrogen koji su u poretku završili na 22. mjestu.

U vizualama je trebalo prepoznati auto Ami 8, dudov svilac, grad Komižu i film Annie Hall. U ABC pitalicama se tražilo koji je član Rolling stonesa spavao s 1000 žena, koji je prvi automobil ugradio sigurnosni pojas, što proučava helkologija, te u kojem je bendu bubnjeve udarao Roddney Troter iz Mućki. U trećem dijelu igre od kvizaša se tražilo da znaju koje je boje odbojkaška lopta, nadimak Honolulua, te u kojem se gradu održavaju neki festivali elektroničke glazbe. Playlista je bila sastavljena od klape Fort Opus, benda Tarapana, Ace of Basea, Neila Younga, Pearla Jama i drugih.

Sljedeći, peti kviz igra se u petak 16. veljače s početkom u 20 sati.

Fotot galeriju od sinoć pogledajte OVDJE