Ostalo

Neretvanski pub kviz u Delti: 25 ekipa ali “Jurica Pavlović je pravi profil”

Delta kviz 06/2018 – Izvješće:

25 ekipa se natjecalo u šestom izdanju Neretvanskog pub kviza u opuzenskom motelu Delta, a pobjeda je pripala ekipi “Jurica Pavlović pravi profil” (Maruška Batinović, Ivan Đerek, Ivana Dugandžić, Miroslav Trgovčević i Frane Medak) koji su upisali ukupno 107 bodova, te im je pripao poklon bon 100 kn u pločanskoj pizzeriji Oliva, te tura pića u motelu Delta.

Tri boda manje su upisali drugoplasirani “Grupa TNT”, te su od metkovskog kina “Pobjeda” dobili paket od 5 ulaznica za najnovije filmske hitove, te tura pića od motela Delta. U kategoriji “lakiluzer”, za 13. mjesto su turu pića dobili članovi ekipe “Na rubu znanja”.


Zanimljivo je da je treće mjesto podijelilo čak pet ekipa (Rokšići, Ford Alan, Helter skelter, Ruska tribina i Veterani košarkaši) sa 100 bodova. Nakon pripetavanja poklon knjige od opuzenske knjižnice dobili su Rokšići, dok su Veterani košarkaši dobili besplatne godišnje članarine u opuzenskoj gradskoj knjižnici.

U vizualama je trebalo prepoznati bivšeg BB stanara Horvata Čaglja, grad Knin, majstora Futača i film Armagedon. U ABC pitalicama neki su kvizaši znali, a neki saznali da The Allman brothers band imaju čak dva bubnjara, da je Vedran Rožić odigrao najviše europskih utakmica za Hajduk, te da vodeći u utrci Giro d Italia nosi majicu roze boje.

U trećem dijelu igre najbolji rezultat su imali Veterani košarkaši (14 od 20), dok su najbolji rezultat u poznavanju glazbenih izvođača imali Helter skelter i Koka maratonka sa 14 točnih. U ovom dijelu se tražilo šta su bacali neki Finci i Estonci (mobitel u dalj), te koji su grupu pratile Trudna tableta i Nazifa gljiva (Živo blato). Za vrijeme kviza slušalo se Darka Domijana, grupu Delfini, Himzu Polovinu, Ceciliju, Čubija, Queensrÿche, Tom Pettyja, David Bowiea i mnoge druge.

Sedmi kviz po redu kviz igra se u petak 02. ožujka na istom mjestu u isto vrijeme.

Vidimo se!