Ostalo

Neretvanski pub kviz: Čvor Čeveljuša opet najboljeg znanja

U CB Mare održan je drugi Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče u A izdanju.

Pobijedila je ekipa Čvor Čeveljuša sa osvojenih 108 bodova (79 posto). Drugo mjesto pripalo je metkovskoj ekipi Jurica Pavlović pravi profil koji su osvojili 99,5 bodova, dok su treće mjesto podijelili Tak silni tak moćni i No pasaran sa 99 bodova.

Zadnja 4 mjesta zauzele su ekipe Barbari 7, Planinari, Javorov list i Daj pivu te će u petak 24.02.2017. igrati treći kviz B izdanja.


U vizualama su najbolji rezultat ostvarili Barbari 7 koji su znali čak 10 od 11 slika, dok su glazbu u ovom dijelu najbolje riješili Jurica Pavlović pravi profil i Niprije koji su znali 8 od 10 pjesama. U drugom dijelu (ABC pitalice) Čvor Čeveljuša i No pasaran točno su odgovorili na 19 od 20 pitanja, dok su glazbu najbolje znali Niprije (16 od 20).

Nakon ove dvije igre na prvo mjesto je zasjela ekipa Jurica Pavlović pravi profil sa 56 bodova ispred No pasaran koji su imali 54,5 bodova, dok je Čvor Čeveljuša podijelila 3. mjesto sa ekipom Niprije sa 53 boda. U završnom, trećem dijelu u kojem je svaki odgovor vrijedio 3 boda Čvor Čeveljuša imala je 16 točnih od 20, isto kao i ekipa Tak silni tak moćni. Budžoni su najbolje riješili glazbu trećeg dijela sa 18 pogođenih izvođača.

Bilo je zanimljivih pitanja i još zanimljivijih odgovora. Trebalo je prepoznati panovu frulu i makaki majmuna na slici, tražilo se ime branitelja Filipa Gaćine koji je vikao “Obadva, obadva…”, te država u kojoj se valuta zove Kina. Glazba je išla u redovima….red Ramstaina, pa red Nade Obrić….pa red Duo pegle i Zorana Bebića Bebe a nakon toga Lepa Brena i Ne klepeći nanulama Nedžada Salkovića….

Prvih 8 ekipa ponovo će igrati kviz A izdanja u petak 03.03. 2017. u 20 sati, a priključit će im se 4 prvoplasirane ekipe s B izdanja koje će se održati u petak 24.02. 2017. godine.

VIDIMO SE PONOVO!