Ostalo

Neretvanski pub kviz B izdanje: Debitanti Financi za dlaku ispred Planinara

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploce B izdanje br.7
I Z V J E Š Ć E:

U sedmom B izdanju Neretvanskog pub kviza powered by Bacchus Ploče prvo mjesto je osvojila ekipa Financi (Silvano Tolić, Joško Gnječ, Musulin, Antoni majstrović) sa 107 osvojenih bodova, a uspjeh je još veći obzirom da im je to prvi nastup na kvizu. Plasman u A izdanje ostvarile su još ekipe Planinari, Tak silni tak moćni i ekipa Missa Confused iz Tučepa.

Turu pića ponovo je zaradila ekipa Jahači apokalipse plus jedan, koja je zauzela predzadnje mjesto. U vizualama su se najbolje snašli Planinari i Trlilule koji su prepoznali 10 od 11 slika, dok su glazbu prvog dijela najbolje rješili Missa Confused (7/10).


U ABC pitalicama su najbolji rezultat ostvarili Pivopije Company (18/20)….respect!!!!…..dok je glazba bila malo teža, a po 12 prepoznatih izvođača imali su Financi, Tak silni tak moćni i Missa Confused. U vizualama se tražilo od kvizaša da prepoznaju biljku smilje, životinju merkata, logo kave Julius Meinl…a dosta ekipa nije prepoznalo grad Ljubuški, iako su u njemu bili nebrojeno puta (čudan neki kut snimanja😀😀😀).

Što se glazbe tiče….išao je najprije Let 3, pa Deep Purple, pa Šaban Šaulić…i to svi sa istom pjesmom…a večer je zakrasila teta Đana (MIca Trofrtaljka) sa hitom “Uteraj mi kola u garažu”!

U trećem dijelu, po 18 točnih odgovora imali su Financi i Tak silni tak moćni, ali su pobjednici bolje rješili glazbu (12/20). Planinari su najbolje rješili glazbu trećeg dijela (13/20) ali su imali 2 odgovora manje od Financa, te su 1,5 bod izgubili prvo mjesto.

Nakon kviza održan je i mini književni kviz u kojem je prvo mjesto osvojila ekipa “Telad”, dok su drugi bili Missa Confused iz Tučepa.