Ostalo

Neretvanski pub kviz A izdanje s posebnim gostima

Po četvrti put će se održati A izdanje Neretvanskog pub kviza powered by Bacchus Ploče u nedjelju 19.03.2017. godine s početkom u 20:00, u Caffe baru MARE u Pločama.

Ovaj put ćemo imati i specijalne goste. S nama će van konkurencije kviz odigrati jedna od najboljih pub kviz ekipa u državi, a to je Nevera iz Splita!

Kao i svaki put, ekipe trebaju imati ime i do 5 igrača. Nastup na ovom druženju izborilo je 8 ekipa po plasmanu sa zadnjeg kviza A izdanja koji je održan u nedjelju 19. veljače 2017. godine (Čvor Čeveljuša, Budžoni, Jurica Pavlović pravi profil, No pasaran, Veterani košarkaši, Tribute to Marko Karić, Javorov list i Barbari 7), te četiri prvoplasirane ekipe sa B izdanja kviza održanog u nedjelju 12.03.2017.(Niprije, Planinari, Đezeri i Trlilule).


Kviz će organizirati Davor Vukosav, koji će za vas pripremiti zanimljiva pitanja. Najbolja ekipa proslavit će pobjedu uz jumbo pizzu i turu pića u Bacchusa, te dvije ture pića u CB Mare, dok drugoplasirana ekipa dobiva turu pića u CB MARE.

Svi ostali zaljubljenici u kviz i druženje pozvani su u CB Mare, u kojem mogu gledati i navijati za svoje favorite uz obilje dobrih vibracija i odlične glazbe.

DOBRO DOŠLI!