Ostalo

Neretvanski pub kviz 1. kola: Planinari opravdali ulogu favorita!

Prvo kolo Lige za prvaka – IZVJEŠĆE:

U prvom kolu Lige za prvaka Planinari su upisali pobjedu, dok je vrgorska ekipa Ford Alan osvojila drugo mjesto.

Pokazalo se da su sve ekipe izjednačene, obzirom da je razlika između posljednje plasirane i treće ekipe na kraju iznosila samo 7 bodova, tako da će biti neizvjesno do zadnjeg pitanjau trećem kolu. Planinari su zaradili turu pića u CB Mare i poklon bon 100 kn u pizzeriji Oliva, dok je vrgorskoj ekipi pripao poklon bon 100 kn u pizzeriji Ponte. Turu pića dobili su Financi za prezadnje mjesto.


U vizualama se tražio sindikalist Vilim Ribić, grad Napulj, ruska juha šći, te film Malena s Monikom Belucci. U ABC pitalicama se tražla država u kojoj je karijeru završio Boško Balaban, pjesma koju je Danijela Martinović pjevala s bivšim suprugom Thompsonom, glumac s najviše nominacija za Oscar. U trećem krugu trebalo je znati od koje se sirovine proizvode žvakaće gume, nadimak jedne NBA momčadi, te prvi transeksualac u povijesti.Glazba je bila raznovrsna (za svakog ponešto 😀😀😀). Trebalo je prepoznati ITD band, Lorde, Tammy Wynette, Kandžiju, te Šabana Šaulića.

Drugo kolo na rasporedu je u nedjelju 10. prosinca s početkom u 19 sati, a bodovi će biti udvostručeni.

REZULTAT 1. KOLA LIGE ZA PRVAKA

TABLICA NAKON 1. KOLA LP

Odigrano je i Prvo kolo Lige za utjehu. Donosimo IZVJEŠĆE:

Ekipa No pasaran! pobjednik je prvog kola Lige za utjehu, te su tako upisali 50 bodova i osvojili turu pića u CB Mare i poklon bon 100 kn u pizzeriji Oliva. Drugoplasirana ekipa prvog kola je Neamo pojma, koji su pokazali da itekako imaju pojma, a uz 40 bodova na tablici zaradili su i poklon bon 100 kn u pizzeriji Ponte. Utješnu turu pića je popila ekipa Daj pivu a Bongu bevandu.

No pasaran!

U vizualama je trebalo prepoznati Krešimira Mišaka, grad Opatiju, rusko jelo boršč, te film Od sumraka do zore. U ABC pitalicama se tražila frekvencija Radio Narone, tko nije ljubav Melite Žganjer, na kojoj je poziciji igrao Patrik Ćavar, te koji glumac izvodi monokomediju Dimnjačar. U trećem krugu trebalo je znati pisca koji je stvorio Pinokija, koji turnir nije osvojio Bjorn Borg, u kojoj državi žive lužički Srbi te po kojem je gradu gandža dobila ime.

Glazbeni mix bio je sastavljen od Alice Coopera, Nazaretha, Doris Dragović, Magazina, Azre, Majki i mnogih grugih.

Drugo kolo na rasporedu je u petak, 08. prosinca s početkom u 20 sati…vidimo se!

REZULTAT 1. KOLA LIGE ZA UTJEHU

TABLICA NAKON 1. KOLA LU