Ostalo

Neda Parmać za Story: “Ne želim impresionirati ljude do kojih mi nije stalo”

Neda Parmać samo za Story.hr otkrila je kakvi su joj planovi za ljeto, koliko je praktična kada je spremanje za plažu u pitanju, te kako joj je raditi sa sestrom

Naša će popularna pop pjevačica ljeto provesti u Pločama kao i svake godine, i to najmanje mjesec dana. Plan joj je da od tamo putuje na nastupe. Kako vrijeme ide, s kćerkicom Adrianom joj je sve lakše i sve zabavnije, tako da joj druženje s njom uvijek dođe kao odmor. Za Adrianu Neda kaže kako je genijalna i ima nevjerojatan smisao za humor. Prilikom pakiranja za plažu vrlo je praktična i opuštena. S obzirom da joj je plaža udaljena 7 minuta od stana, ponese kostim, ručnike i novce za kavu, a za kćer Adrianu ‘mišiće’ i neko voće u slučaju da ogladni.

Kao i svaka žena, Neda obožava shopping. S obzirom da je vrijeme velikih sniženja, sada je idealno vrijeme za obnoviti ormar. ‘Opet sam potrošila novac koji nemam, na stvari koje mi ne trebaju, da bi impresionirala ljude do kojih mi nije stalo’, rekla nam je Neda kroz smijeh te dodala: ‘Stvarno mislim da mi nisu trebale još jedne sandale’.


Naša poznata plavuša pohvalila se novom bojom kose
Nakon kratke pauze u karijeri zbog majčinskih obveza, punom parom se vratila svojim profesionalnim obavezama. Uz to što nas svako malo počasti novim singlom, paralelno radi i na karijeri u projektu ‘Gelato Sisters’. ‘Gelato Sisters’ atraktivni je ženski trio koji čine sestre Neda i Sanja Parmać te Romana Pavliša.

Tekst: story.hr
Foto: Facebook