Ostalo

Neda Parmać kao dio njemačke horor priče!

Četiri prijatelja koji su zajedno bili u specijalnoj vojsci (KSK), odlaze za vilend u kamp. Opuštanje, zabava, cuga. Kamp se nalazi duboko u šumi. Nakon lude noći, počinje “pakao”. Jedna osoba pretvara se u čudoviste gladno ljudskog mesa.

Ne, to nije vikend koji se dogodio Nedi Parmać, već je opisana radnja filma “CAEDES – Die Lichtung des Todes”, njemačke horor komedije koja je snimana 2013. Film je prikazan u više od 150 kina u Njemačkoj, a sudjelovao je i osvojio nagrade na brojnom svjetskim fantasy/horror festivalima. Glumačka ekipa sastavljna je od poznatih njemačkih glumaca, a najprepoznatjliviji je Florian Simbeck, glumac i komičar koji je postao gotovo kultna figura njemačke komedije.

Glazbu za film potpisuje Trevor Coleman, filmski kompozitor iz New Zelanda koji iza sebe ima čak 3 nominacije za nagradu Emmy.


Na soundtracku filma nalazi se i pjesma “Give me a sign” čiji tekst potpisuje Neda Parmać koja pjesmu i izvodi, dok je za glazbu zaslužan Slavko Spoinak. Izlet u filmske vode našoj je glazbenici bio, kako sama ističe, pravi izazov.

dnevnik.hr