Ostalo

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH: Dječji vrtić Ploče na Olimpijadi u Blatu na Korčuli

Dana 29.05.2018. djeca iz Dječjeg vrtića „Ploče“ sudjelovala su na županijskoj dječjoj Olimpijadi na Korčuli u mjestu Blato. Sudjelovalo je dvanaest (12) dječjih vrtića na nivou županije, a natjecali su se u više disciplina – mali nogomet, skok u dalj, trčanje štafete, bacanje loptice i trčanje na  50 m za djevojčice i dječake.

Osim što su sudjelovali, naši Sidrići se nisu doma vratili praznih ruku. Osvojili su srebrne medalje (2. mjesto) u nogometu i srebrne medalje (2. mjesto) u trčanju šafete.

Također, vrtićani osim što su uživali u Olimpijadi, uživali su u putovanju trajektom do Korčule, jer pogled na naše Hrvatske otoke oduzima dah. Uz odgojiteljice, pedagoginju, ravnteljicu, zdravstvenu voditeljicu i domara na izletu su bili i roditelji pojedine djece koji su uvelike pomogli odgojiteljicama u brizi za sigurnost djece.


Roditelji naših vrtićana dočekali su nas sa paljenjem baklji i usklicima koji su dostojni pravih „Olimpijaca“. Svečanim dočekom završio je, možda za naše male Sidriće naporan dan, ali pun uzbuđenja, veselja i pozitivnih iskustava.

Bravo!