Ostalo

NAJAVLJUJEMO DRUŽENJE: Dom bez toksina, zdrava varijanta života!

Prije pola godine smo imali razgovor na ovu temu, koja se pokazala veoma zanimljivom, te je bilo dosta zainteresiranih za čuti o istoj.

Pričali smo tada sa Dunjom Kežić koja je malo po malo uvela zdrave varijante u svoj dom, one bez toksina te tako utjecala na kvalitetu života svojih ukućana.

Dunja, kad kažeš da si utjecala na kvalitetu života svojih ukućana, što pod time misliš?


Zaista je jako puno toga, mogla bi ti danima pričati, ali izdvojila bi ono najvažnije, a to je zdravlje. Imamo odličan sistem za ublažiti nešto u nastajanju, najvažnije su nam respiratorne tegobe, kvaliteta zraka u našem domu, održavanje kože zdravom…

Što se promijenilo od tada? 

Educirala sam se, a činim to i dalje. Samu kvalitetu zdravog načina života su zaista mnogi prepoznali. Proizvode koji su isključivo prirodni je tako i sad već šira publika sa našeg područja isprobala i dijele oduševljenje djelovanjem. Čista eterična ulja kao glavni proizvod, kvalitetni difuzori kao odličan alat za korištenje istih, plant based šamponi, sredstvo za čišćenje, suplementi i toliko još toga. Sve je pojačanog djelovanja sa prirodnim eteričnim uljima.

Da li želiš neke proizvode koje koristiš posebno istaknuti?

Da, moram naglasiti eterično ulje koje me spašava kod glavobolje, mučnine, nižeg tlaka, južine, a to je pepermint (paprena metvica). Zaista je ulje sa širokom primjenom. Zatim tamjan koji ima anti-age učinak, te unatoč mojim godinama i dalje njegujem mladoliki izgled lica. Koristim ga u diy serumima, rollerima, kremama, maslacima, u kombinacijama sa umirujućim djelovanjem pred spavanje posebno za malene.

Dobar san uz tamjan sa lavandom je zagarantiran. Istaknula bi još Thieves Household cleaner koncentrat kojim sam zamijenila sva toksična sredstva za čišćenje u svome domu. Vrlo je jednostavan za izraditi diy sredstvo za bilo koju površinu očistiti u kućanstvu.

Naglašavam taj čistač jer je siguran u blizini djece najmanje dobi, kućnih ljubimaca, čisti, dezinficira, miriše. Više ne nosim rukavice kao nekada dok čistim, jer nema potrebe, niti me grebe grlo kao nekada od mirisa proizvoda kojim sam čistila.

Najbolji proizvod je poslovna prilika. Od tada su mi rame uz rame još dvije drage ženice Vesela Vuković i Marija Štrbić. Njih dvije su svaka na svoj način doživjele svoj woow efekt prvenstveno sa eteričnim uljima, zatim i sa ostalim plant based proizvodima. Sada imam tim sa divnim osobama različitih karaktera i različitih životnih priča i potreba, ali nas spaja ista strast prema ovom načinu života.

Unazad 6 mjeseci bilo je jako puno upita kada ćemo ponoviti druženje na temu “dom bez toksina”, tako da ćemo ovom prilikom najaviti upravo taj event koji će se, sukladno pandemijskim mjerama, održati na otvorenom u četvrtak 25.02.2021.

Svi zainteresirani mogu kontaktirati bilo koju od nas na:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Možete nas pronaći i na IG :
Dunja:
https://instagram.com/_glow_u_up_?igshid=1wcp3o6pgs395

Vesela:
https://instagram.com/mom_of_franko?igshid=aayivpc6kt3q

Marija:
https://instagram.com/strbichm?igshid=zhjagh0r83

Povratno vam potvrdimo prijavu i dobrodošlicu sa detaljnim informacijama. Upravo zbog pandemijskih mjera broj posjetitelja je ograničen, stoga požurite uhvatiti svoje mjesto, veselimo se vašem dolasku!

Dunja, Vesela i Marija