Grad i okolica

Najava radova i prometna regulacija radova u sklopu projekta aglomeracije Ploče od utorka, 2. svibnja

Sukladno obavijesti izvođača Kamgrad d.o.o., obavještavamo građane o radovima koji će se obavljati, u sklopu projekta aglomeracije Ploče, od utorka, 2. svibnja, na sljedećim lokacijama:

Asfaltiranje kolnika drugog dijela Vukovarske ulice obavljati će se od utorka, 2. svibnja i pustiti u promet od srijede, 3. svibnja.

Radovi na križanju ulice V. Nazora i F. Tuđmana obavljati će se od srijede, 3. svibnja, prema sljedećim uvjetima:
a) zabrana parkiranja u ulici V. Nazora u zoni dosad izvedenih radova trajati će od utorka, 2. svibnja, do petka, 5. svibnja, zbog ispiranja i ispitivanja izvedenih radova. Od 2. svibnja moći će se samo prometovati ulicom, bez mogućnosti parkiranja.


b) radovi na križanju obavljati će se u razdoblju od srijede, 3. svibnja, do petka, 5. svibnja, a prema potrebi i dulje. Križanje će biti zatvoreno za promet od ljekarne do mesnice Pivac, uz mogućnost prolaska u jednom smjeru prema parkiralištu iza crkve. Izvodit će se radovi na sanaciji gradske kanalizacije i izradi spoja za novi vodovod i trasa do nove vodovodne šahte.

Radovi na trasi vodovoda od Ulice F. Tuđmana do dječjeg igrališta obavljati će se u razdoblju od ponedjeljka, 8. svibnja do petka, 12. svibnja, s paralelnom izvedbom priključaka kanalizacije i vodovoda u ulici V. Nazora do mesnice Pivac. Promet ostatkom ulice V. Nazora bit će moguć samo kružno iza solitera.

Radovi u ulici S. S. Kranjčevića obavljati će se u razdoblju od utorka, 2. svibnja do ponedjeljka, 15. svibnja.

Od 15. svibnja obavljati će se izvedba kolektora GK 9-3 (iza zgrada u ulici Vladimira Nazora od broja 1 do 5), uz uvjet da se izmjesti kiosk Tiska, koji je sada prepreka izvođenju radova. Glavni preduvjet za izvođenje radova je otvaranje ulice T. Ujevića gdje će radovi završiti 29.travnja.

Radovi na izvedbi priključaka kanalizacije i vodovoda u ostatku ulice V. Nazora obavljati će se u razdoblju od 15. svibnja do 04. lipnja.

Promet ulicom V. Nazora skroz zatvoren, a smjer prometovanja za vrijeme radova prikazano je na fotografiji.

Zahvaljujemo stanovnicima Ploča na strpljenju i razumijevanju!

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi