Ostalo

“Mopedi i motocikli u prometu” u Pločama

U Pločama, u subotu 01. lipnja 2019. godine., policijski službenici Policijske postaje Ploče, na Obali dr.Franje Tuđmana, organizirali su i proveli promidžbeno preventivnu akciju “Mopedi i motocikli u prometu„ s naglaskom na sigurno sudjelovanje ove kategorije vozača u cestovnom prometu.

Građanima je prezentirana oprema kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu radi sprečavanja kršenja prometnih propisa, kao i stanje sigurnosti cestovnog prometa s naglaskom na stradavanja pješaka, mopedista, motociklista i biciklista.

Promidžbu je popratilo oko 200-ak građana te motociklisti, članovi lokalnog auto-moto kluba “Racing team„ Ploče, kao i službenici JVP Ploče, koja je nazočnim građanima i motociklistima skrenula pozornost na temu iz njihovog djelokruga rada.


U suradnji s auto-moto klubom “Racing team„ Ploče održana je biciklijada učenika od 1. do 8. razreda Osnovne škole “ Vladimira Nazora „ Ploče, te biciklističkih klubova iz Metkovića i Ljubuškog kojom prilikom su navedeni educirani o sigurnom sudjelovanju u prometu s biciklom.

Tekst i foto: naronanews.com