Grad i okolica

MNK Crni Put pobjednici su 4. kola Neretvanske sportske kvizaške lige

Odigrano je četvrto kolo Neretvanske sportske kvizaške lige, a pobjedu je ostvarila ekipa MNK CRNI PUT, koja je nakon tri kruga igre upisala okruglih 100 bodova te je nagrađena turom pića od domaćina događaja i jumbo pizzom od pločanskog Fast fooda MIK-MIK. Drugoplasirana ekipa ROGOTINAIKOS je upisala samo tri boda manje, dok je treća kroz cilj prošla ekipa RĐE LJUBUŠKI, koja je tako zadržala vodeću poziciji na ukupnoj tablici.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto nakon pripetavanja otišla je ekipi SIDI DOLI. Od sponzora kviza NK Jadran Luka Ploče ulaznice za kup utakmicu protiv HNK Hajduk Split dobila je ekipa HER OTTO BARIĆ, koja je najbliže odgovorila na pitanje procjene.

Konačni poredak 4. kola:


Tablica nakon 4 odigrana kola:

Na ovom kvizu je sudjelovalo 10 ekipa, a sljedeći sportski pub kviz igra se u utorak 24. listopada s početkom u 20 sati, dok se sljedeći opći pub kviz igra u petak 20. listopada u 20 sati.

Neretvanski pub kviz

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi