Grad i okolica

Mišo Krstičević: “Svim braniteljima koji su omogućili da imamo slobodu, pravo izbora i pravo djelovanja želim reći jedno veliko HVALA”

Svim sudionicima akcije Zelena tabla – Mala Bara, hrvatskim braniteljima, svim Pločankama i Pločanima, čestitam ono šta ja smatram najvažnijim danom u povijesti Grada Ploča.

Pločani danas trebaju biti ponosni na to da je, usprkos svim različitostima, ovo datum i događaj koji nas sve povezuje, a posebno trebamo biti ponosni na mlade, hrabre, mudre ljude koji su ovaj dan prije 32 godine učinili posebnim.

Svatko od nas poznaje nekog od tih heroja koji su sudjelovali u akciji. Svojim životom pokazali su da su spremni napraviti sve za ovaj grad i domovinu i prema njima osjećam duboku zahvalnost.


Nitko se od njih nije rodio kao heroj, smatrali su svojom dužnošću učiniti pravu stvar i usudili su se to napraviti. Svim braniteljima koji su omogućili da imamo slobodu, pravo izbora i pravo djelovanja želim reći jedno veliko HVALA, napisao je pločanski gradonačelnik na svojoj Facebook stranici.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi