Grad i okolica

Mišina plaža ili plaža u Tehničkoj radioni?

Zadnjih dana svjedoci smo rasprave koja se zahuktala oko situacije s ispitivanjem kakvoće mora, odnosno situacija u kojoj se ne preporučuje kupanje na navedenoj plaži – kako god je mi zvali.

Mišina plaža je termin koji je nastao u javnosti i koji je iz nekog razloga zaživio i tu priča oko tog naziva završava. Ljudi je mogu zvati bilo kojim nazivom ako žele, no to nije njen službeni naziv.

Ok, možda je pogreška što mi kao medij uz službeni naziv nismo dodali u zagrade i ovaj neslužbeni, no vrlo često dobivamo informacije od trećih strana i ne pišemo članke sami, pa smo tako i ovu preuzeli od Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, a takve informacije sadržavaju službeni naziv plaže, a to je – Tehnička radionica Ploče.


I ok, priznajem i ispričavam se u osobno ime i ime portala – pogriješili smo što nismo sami izmijenili navedeno priopćenje i nadodali i neslužbeni naziv i to ćemo promijeniti.

Predrag Kežić,
urednik

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi