Grad i okolica

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uručilo Izvoru ugovor za projekt “Smartwater”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je dana 10. srpnja 2023. godine na svečanoj ceremoniji uručilo ugovor za projekt „Smartwater. Projektni prijedlog će se provoditi u partnerstvu sa Komunalno d.o.o. Vrgorac. Ukupna vrijednost projekta iznosi 303.459,64 € od čega 273.113,66 € bespovratnih sredstava. IZVOR – u PLOČE d.o.o. odobreno je ukupno 201.660,14 € prihvatljivih troškova od čega 181.494,12 € bespovratnih sredstava.

Ovo je drugi projekt na koji je odobren IZVOR PLOČE d.o.o. sa istog javnog poziva. U siječnju 2023. godine ministarstvo je odobrilo projektni prijedlog “Povećanje energetske učinkovitosti vodoopskrbnih postrojenja/objekata” u cjelokupnom iznosu troškova 65.697,78 € (495.000,00 kn) odnosno 90% vrijednosti ukupno prihvatljivih troškova. Projekt je, također, prijavljen u partnerstvu sa Komunalno d.o.o. Vrgorac.

Ugovore je uručila državna tajnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, gđa. Zrinka Raguž u prisutnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske, g. Andreja Plenkovića i potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, g. Branka Bačića. Predstavnici IZVOR PLOČE d.o.o. na svečanom uručenju bili su Miljenko Polić, direktor, i Martina Zmijarević, viša stručna suradnica za projekte.


Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi