Ostalo

Miloš Lalovac među najboljim liječnicima u Hrvatskoj

Treću godinu zaredom objavljen je popis najboljih liječnika i stomatologa u Republici Hrvatskoj prema glasovima pacijenata.
Među najdoktorima za 2016. godinu se nalazi i pločanski učenik, Miloš Lalovac, cijenjeni gastroenterolog KB Merkur u Zagrebu.

Lalovac uživa poseban ugled među svojim pacijentima koji za mladog liječnika imaju samo riječi hvale. Dokaz tomu su brojne pohvale koje su upućene na adresu ove klinike, a tiču se profesionalnosti i pristupu rada dr. Lalovca.
“Izvrstan i plemenit liječnik koji se brine o svakom pacijentu najbolje sto može. Svi su mu jednako važni i do svih mu je stalo. Vrlo ljubazan, topao čovjeku u kojeg bi se mogla ugledati većina kolega s kojima radi u bolnici Merkur. Još nisam srela liječnika koji je toliko zainteresiran za pacijenta i koji toliko brine o njemu. Svojim ljubaznim i ljudskim pristupom pomogao mi je da lakše prebrodim bolničke pretrage. Ovim putem želim mu najljepše zahvaliti i preporučiti ga ostalim bolesnicima.” – samo je jedan od komentara vezanih za Lalovčev rad napisanih na portalu http://najdoktor.com/milos-lalovac/d15437

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su:
a) ukupan broj komentara;
b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i
c) kvaliteta samih komentara.
Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.