Grad i okolica

Međunarodni dan osoba s invaliditetom svečano obilježen u “Leptirićima”

Jučer, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom svečano otvoren kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Novouređen prostor se nalazi u Metkoviću, u Splitskoj ulici 5 i njime možete virtualno prošetati klikom na link: https://tourmkr.com/F17ORZ5xee/35129457p&172.84h&90.68t

Novi prostor od 250 m2 daje mogućnost da još kvalitetnije pružaju usluge malim i velikim Leptirićima, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.


– Važno je naglasiti da su dan obilježili na još jedan poseban način. Njihove drage rukometašice iz RA Jerkovac na čelu sa svojom trenericom Martinom Nikolić, inače volonterkom udruge, prodavali su donirane knjige i božićni asortiman kako bi na taj način pomogli rad Udruge. Od od srca im hvala na tome.

Također želimo zahvaliti i našim donatorima bez kojih ne bismo na ovaj način uspjeli organizirati svečano otvorenje a to su: Narona Impex d.o.o. i gospodin Vedran Vištica, Pekarna Nikolac i OPG Ante Glamuzina.

Hvala svim uzvanicima što su s nama podijelili radost otvaranja našeg Kabineta za terapije, poručili su iz udruge Leptirići. Vjerujemo da će se isto ponoviti u novouređenom sjedištu udruge u Pločama.

U svečanosti nakon kojeg je uslijedio prigodni domjenak, predsjednica udruge Ivana Nikolac je pozdravila predstavnike lokalne zajednice: gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, pročelnika grada Ploča Danijela Štulu, načelnike susjednih općina Maju Vrnogu i Nikolu Krstičevića, savjetnicu župana Žaklinu Marević, ravnateljicu CZSS Ploče Milu Kontić, ispred CZSS Metković Željku Kraljević, načelnika PP Metković Zlatka Bubala, ravnateljicu GKS Zrinku Mioč,Moniku Butigan pedagoginju O.Š Opuzen, predstavnike drugih udruga,sve dugogodišnje donatore te predstavnike medija.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi