Grad i okolica

Maturanti požurite, matura je sve bliže! Ubrzo počinju pripreme u Sveznalici

Počelo je drugo polugodište i svakim danom matura je sve bliže. Krajnje je vrijeme da se maturanti razbude i počnu razmišljati o pripremama i upisu na željeni fakultet. Specijalizirani centar u Metkoviću za pripremu ispita državne mature Sveznalica krajem siječnja kreće sa pripremama kroz cijelo drugo polugodište.

Upisi su u punom jeku, organizacija je u završnoj fazi te se grupe polako pune i to redom za matematiku, hrvatski, engleski, fiziku, kemiju i biologiju, a tim od preko 10 predavača nadobudno čeka novu generaciju da ih pripremi za akademske izazove.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, a i šire, uključujući Metković, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Čitluk, Međugorje, Opuzen i naravno Ploče.


Pripreme će se odvijati subotama i/ili nedjeljama (zbog putnika) kroz cijelo drugo polugodište sve do sredine svibnja. Satnice i radni materijali Sveznalice usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici sveznalica.hr ili direktno pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Iskoristite priliku te uz Sveznalicu upišite željeni fakultet.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi