Ostalo

Manifestacija Dani Neretve u Zagrebu

U petak, 13. listopada 2017., u organizaciji Udruge Dani Neretve u Zagrebu, počinje šesta po redu dvodnevna manifestacija Dani Neretve u Zagrebu. I ove 2017. godine, naglasak je na humanitarnoj podjeli mandarina koje će Udruga ponovo donirati ustanovama koje brinu o djeci s posebnim potrebama. Manifestacija Dani Neretve u Zagrebu počinje u petak, 13. listopada 2017., u 18:00 sati, u Zagrebu, u hotelu “INTERNATIONAL”, Miramarska 24, Okruglim stolom na temu COOL-TURA U NERETVI.

O temi kulture u dolini Neretve, s obje strane granice, izlagat će cijenjeni stručnjaci:
mr.sc. Dijana Katica, Tomislava Bule Radaljac dipl. oec., Miroslav Barbir, glazbenik i medijski djelatnik.

Po završetku Okruglog stola druženje će se nastaviti uz vina neretvanskih vinara te izvorne neretvanske delicije, a zabavljat će nas Glazbeni sastav Larus iz Ploča.


Drugi dan, u subotu 14. listopada 2017., u 10.00 sati, u Glazbenom paviljonu, u Zagrebu na Trgu Nikole Šubića Zrinskog nastupit će Gradska glazba Opuzen. Isti dan, u subotu 14. listopada 2017., u 12.00 sati, u Galeriji Klovićevi dvori, u Zagrebu, Jezuitski trg 4, održat će se otvaranje izložbe “Fantastična bića na spomenicima antičke Narone” u organizaciji Arheološkog muzeja Narona iz Vida i Udruge Dani Neretve u Zagrebu. Po završetku svečanog otvaranja izložbe, u 13.00 sati, u Galeriji Klovićevi dvori, u Zagrebu, Jezuitski trg 4, održat će se promocija monografije “Gradska glazba Opuzen 1947-2017.” Promotori rečene monografije bit će: mr. sc Dražen Rajković, prof. Miroslav Klem, dr. sc. Zdravko Kapović prof. emerit. te Pero Čubranić, dipl. oec. uz prigodni glazbeni program Gradske glazbe Opuzen.

Posebna napomena: Zbog velikog interesa, ograničenog prostora i sredstava, dolazak na Okrugli stol i domjenak bit će moguć jedino uz predočenje potvrde o uplati kotizacije u iznosu od 100,00 kn po osobi. Iz prikupljenih sredstava, nakon podmirenja troškova organizacije, dio sredstava Udruga će donirati nekoj od humanitarnih organizacija, o čemu će se javnost prikladno obavijestiti nakon samog događanja.

Ukoliko ste zainteresirani doći na Okrugli stol i prigodno druženje, molimo Vas da svoju kotizaciju osigurate što prije. Kotizacije možete naručiti putem maila na adresu volarea@gmail.com ili pozivom na broj telefona 098/210-950.

Udruga Dani Neretve u Zagrebu