Ostalo

LOKALNA PROGNOZA Pred nama je kratkotrajno razdoblje promjenjiva vremena

U dolini Neretve očekuje nas kratkotrajno promjenljivo razdoblje, mjestimice s kišom koja u sebi može sadržavati pustinjski pijesak i prašinu. Od srijede stabilnije, većinom suho, barem djelomice sunčano te i dalje iznadprosječno toplo…

Danas će biti relativno toplo i djelomice sunčano, ali ne i posve stabilno. Temepratura zraka će se kretati do 21 °C. U popodnevnim satima, uz umjeren i jak razvoj oblaka, može biti kratkotrajnih pljuskova koji u sebi mogu sadržavati pustinjski pijesak i prašinu.  Puhat će slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak, koji će predvečer okrenuti na buru.

U srijedu će biti uglavnom oblačno s kratkotrajnim sunčanim razdobljima. Pokoji slab pljusak je moguć u popodnevnim satima. Puhat će umjerena bura koja će prema kraju dana pojačavati. Temperatura zraka od jutarnjih 14 °C do dnevnih 22 °C.


Od četvrtka će biti pretežno sunčano te i dalje razmjerno toplo s temperaturama do 25°C. Puhat će umjerena i jaka bura koja će u petak oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.

Više o vremenskoj prognozi za dolinu Neretve i Ploče možete pogledati ovdje.

likemetkovic.hr