Ostalo

Lidlov donacijski program zaposlenika – donirani Leptirići

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove godine nastavlja s donacijskim programom zaposlenika „Više za zajednicu!“. Danas je uručena donacija Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići, a riječ je o donaciji prema odabiru Lidlovih zaposlenika, u sklopu druge godine provođenja donacijskog programa.

Projekt „Više za zajednicu!“ vrijedan je pola milijuna kuna te će Lidl u ime svojih zaposlenika ove godine uručiti čak 88 donacija, a zaposlenici će imati priliku svoj radni dan, umjesto na poslu, provesti volontirajući u udruzi koju su predložili za donaciju.

Započelo je provođenje Lidlovog donacijskog programa zaposlenika „Više za zajednicu!“, i to već drugu godinu zaredom. Donacija iz ovogodišnjeg programa uručena je danas članovima Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.


Podsjetimo, Lidl je donacijski program „Više za zajednicu!“ pokrenuo prošle godine, kada je uručeno ukupno 87 donacija, u ime svih Lidlovih trgovina, logističkih centara i Uprave. Vrijednost ovog programa iznosi gotovo pola milijuna kuna, a donirane su različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove diljem Hrvatske, dok je pri odabiru prednost dana neprofitnim organizacijama i udrugama koje brinu o dobrobiti i zdravlju djece. U Lidlovom donacijskom programu glavnu ulogu ima više od 1.700 Lidlovih zaposlenika koji predlažu potencijalne primatelje donacija, članove zajednice u kojoj žive i rade.

Zahvaljujući Lidlovim zaposlenicima i razgranatoj prodajnoj mreži, Lidl će i ove godine doprijeti gotovo do svakog kutka Lijepe Naše i uručiti ukupno 88 donacija te tako još jednom potvrditi svoju predanost pomaganju zajednici u kojoj posluje. Trgovački lanac Lidl Hrvatska prva je kompanija koja je u Hrvatskoj organizirala ovakvu akciju pomaganja na razini cijele države, uključujući sve svoje zaposlenike i organizacijske jedinice.

Donaciju u vrijednosti 5 tisuća kuna u ime Lidla uručili su Neda Šendo, Dario Krišto i Dragan Blažević. U ime Udruge zahvalio je predsjednik Udruge Marijo Jurković poklonivši suvenir doline Neretve ručni rad naših članova neretvansku trupicu , neretvanske domaće proizvode šipak i mandarine, te zahvalnicu.