Grad i okolica

Leptirići potpisali ugovor za financiranje programa i projekata udruga Grada Ploča

Grad Ploče je 27. siječnja raspisao 5 natječaja za financiranje programa i projekata udruga i to za područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva, razvoja lokalne zajednice, sportskih manifestacija te za financiranje programa i projekata udruga proizašlih iz Domovinskog rata i Narodnooslobodilačke borbe.

Na natječaje je stiglo ukupno 39 projektnih prijava od kojih je 34 udovoljilo uvjetima iz natječaja dok 5 udruga nije ispunjavalo zadane uvjete natječaja.

17. svibnja 2023. donesena je odluka o dodjeli financijskih sredstava udrugama temeljem koje će Grad Ploče nakon potpisivanja ugovora dodijeliti ukupno 62.340,00 eura.


UCDPDN Leptirići je aplicirala projekt ” Terapije edukacijske rehabilitacije ” napisana od strane stručne suradnice u izradi i provedbi EU projekata Mirele Kozine kojoj su dodijeljena financijska sredstva u iznosu 4.600,00 €.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi