Grad i okolica

Leonardo Della Vega – humanost za Radosne

U petak su Udrugu Radost posjetili supružnici Lendić i poklonili nam tri predivne umjetničke fotografije gospodina Leonarda Della Vege (Leo Lendić) koje će u suradnji s portalom Klik Ploče kroz humanitarnu aukcijsku prodaju pomoći opremanju našeg novog kabineta za edukacijsku rehabilitaciju.

Susret je bio radostan i posebno dirljiv jer se gospođa Lendić naša Neretvanka s puno emocija prisjetila svog djetinjstva. Naime prostor u Gračkoj ulici u kojoj udruga djeluje već 23.godine je nekada bio dječji vrtić.

Gospodin Leonardo Della Vega je splitski fotograf i neretvanski zet koji se bavi umjetničkom fotografijom još od ranog djetinjstva. Njegove fotografije odišu dušom ,istinskom dobrotom i ljubavlju. Obožava fotografirati svoj rodni grad Split na jedinstven način i našu lijepu Neretvu.


Nas Radosne posebno raduje ljubav i emocija koju iskazuje kroz svoj rad ljudima poput naših Radosnih , njihovim samozatajnim nevidljivim sudbinama koje rijetki ljudi spoznaju.Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu.

Dobrota u davanju stvara ljubav.Ovom humanitarnom aukcijom fotografija gospodina Leonarda Della Vege i njegove predivne supruge Dobrota u darivanju stvara RADOST za naše najmlađe članove i njihove roditelje u opremanju kabineta za pružanje prijeko potrebnih tretmana edukacijske rehabilitacije nedostatnih u našem gradu.

Početna aukcijska cijena fotografija je 100 €Svi zainteresirani za kupnju i podršku našoj udruzi se mogu javiti na broj mobitela 0955682946 ili na e-mail: udruga.radost.pl@gmail.com

Unaprijed zahvaljujemo !

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi