Ostalo

Kreativni nered u Pločama! – POZIV

U Pločama se sutra organizira zanimljiv događaj. Mjesni odbor Ploče Vas poziva na KREATIVNI NERED. O čemu se točno radi, više u pozivu kojeg prenosimo sa facebook stranice:

Zovemo Vas da pokažemo zajedništvo, odlučnost i želju za napretkom. Ne paše nam grad na moru BEZ PLAŽE, ne paše nam grad s ljetnim kinom a BEZ FILMA, ne paše nam grad koji nas tjera da vozimo 15km zbog kupanja u moru i minimalno 30km zbog kvalitetnog izlaska vani. ZAČINIMO NAŠE Pločansko ljeto, pokažimo starijima naša razmišljanja glede aktualnosti u gradu, pokažimo starijima što su propustili učinit za nas!!

Oni su odgovorni za naše stanje! Želimo provod, animaciju, svirku i zabavu! Svi ste pozvani na svirku lokalnih bendova, nogomet na male branke, frizbi, igre lastike, graničara…dođite i igrajte se s nama, pjevajmo! VRATIMO JEDNI DRUGIMA OSMIJEHE NA LICA I NADU U SRCA.


ŽELIMO OSTATI U NAŠEM GRADU, NE ISTJERUJTE NAS!

Sutra, petak 22:00 – 01:00 sati

 

Nađemo se kod robne kuće na rivi.
(NAPOMENA: organizator se ograđuje od bilo kakve odgovornosti konzumacije alkohola. Apeliramo na mladež nedovoljnog uzrasta da ne konzumira alkohol. Nema prodaje ića i pića, ali svatko može donijeti svoje na vlastitu odgovornost. Golovi su tu, a ponesite svoje rekvizite poput lopte,lastike, pištolja na vodu, frizbija, badmitona itd..)

Mjesni odbor Ploče