Grad i okolica

KOMUNALNO ODRŽAVANJE traži radnika na uređenju zelenih površina

Komunalno održavanje Ploče zapošljava radnika na uređenju zelenih površina (m/ž) na puno radno vrijeme i na određeno zbog povećanog opsega posla.

Natječaj vrijedi od 23. siječnja do 6. veljače 2024. godine.

Radno iskustvo nije važno, a osoba se traži za uklanjanje smeća, lišća, granja, pokošene trave i drugih otpadaka sa javnih zelenih površina, podrezivanje stabala i grmlja u parkovima, košenje trave na travnatim površinama, okopavanje i pljevljenje grmlja i živice, održavanje posuda s ukrasnim biljem u ispravnom i urednom stanju, te po nalogu rukovoditelja sađenje novih sadnica na odgovarajuća mjesta radi obnavljanja biljnog materijala, održavanje čistoće fontana u parkovima uklanjajući iz njih lišće i smeće te pražnjenje istih od vode u slučaju njene ustajalosti.


Kandidati su uz pisanu molbu dužni priložiti životopis s opisom dosadašnjeg radnog iskustva, te donijeti ispis svog radnog staža koji mogu dobiti u nadležnom uredu mirovinskog osiguranja.

Prednost pri zapošljavanju će imati radnici koji znaju rukovati s traktorom s malčerom, motornim kosilicama, motornim pilama i motornim prskalicama. Poželjno radno iskustvo na istim.

Više informacija i prijaviti se možete osobnim dolaskom u Komunalno održavanje, Trg kralja Tomislava 7, 20340 Ploče, pisanom zamolbom na istu adresu ili emailom na komunalno.odrzavanje@k-odrzavanje.hr.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi