Ostalo

Kapitano: Nije mi važna boja kose, ‘padam’ na dušu i srce

Nikad se nisam razočarao u ljubavi. Uvijek misliš da je sad to to, ali na kraju ispadne da nije. Jednostavno još nisam našao onu pravu, priznao nam je Andre Bogunović (40) zvani Kapitano.

Andre dolazi iz doline Neretve, iz Baćine pokraj Ploča. Bavi se privatnim poduzetništvom, a njegova obitelj posjeduje više od polovice Baćinskih jezera. Svestrani elektrotehničar po struci turistima nudi apartmanski smještaj, vozi izlete lađom po jezerima, ima beach bar, radi u lokalnoj firmi, a nađe vremena i za berbu maslina i smokvi. Rekreativno se bavi streljaštvom. Priznao nam je da traži nekoga tko će s njim voditi imanje i firme. Želi da mu životna suputnica bude desna ruka.


– Ipak žena drži četiri strane kuće – smije se Andre, koji nema određen tip žene. Nije mu važna boja kose, važno je kakva je osoba.

– Može me osvojiti svojim srcem i svojom dušom. Ne mora biti nešto posebno lijepa. Naravno, izgled je bitan, ali nije presudan. Svaka žena je lijepa na svoj način. Jednostavno mora imati ono nešto – rekao je. Dodao je kako ga veoma odbijaju umišljeni ljudi. Kako nekoga osvojiti, kaže, ovisi od osobe do osobe. Nema posebnu tehniku.

– Puno puta pokušavaš, ali puno puta i izgubiš – zaključio je. Prvog poljupca se ne sjeća, ali zato je spreman za nove uspomene koje će stvoriti u novoj sezoni showa ‘’Ljubav je na selu’’, koja počinje 11. rujna u 21:15 na RTL televiziji.

24sata.hr