Grad i okolica

Kako pokrenuti svoje online poslovanje? – Prijavite se na besplatnu radionicu u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

Gledaš profile ljudi koji imaju fleksibilne urede, putuju, provode vrijeme s obitelji + pristojno zarađuju i želiš si nešto takvo za sebe?

Istodobno se boriš s manjkom poslovnih prilika i mogućnostima u svom okruženju?

Centar za poduzetništvo organizira besplatnu edukaciju na temu „Kako pokrenuti svoje online poslovanje?“.


Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7A, Ploče

Vrijeme održavanja: 05.05.2023. s početkom u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno.

Pomaže upravo pojedincima, koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.

Danas imamo sve potrebne resurse kako ne bismo ovisili o lokalnim tržišnim prilikama. Također, imamo mogućnost stvoriti posao koji odgovara nama i našem životnom stilu. Na Ivanu utječe filozofija poslovanja koju vidimo na stranim razvijenim tržištima, a to će najbolje demonstrirati na nadolazećoj interaktivnoj radionici.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave putem:

  • poveznice
  • ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr
  • 020/325-594 ili 099/212 9765.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi