Grad i okolica

Judita Deak: Personalizirane torbe i narukvice pokazale svoju moć

Judita Deak by Martina Šiljeg

Vrijeme je za upoznavanje kreativnih modnih detalja Pločanke Judite Deak. Zašto? Jer su njezini radovi zaista pravi primjer kreativnosti, maštovitosti, originalnosti i veselja, a fotografirani su pred veselim objektivom još veselije fotografkinje Martine Šiljeg iz Opuzena, a članak prenosimo s portaloko.hr:


– Kreativnost je za mene način života. Još u ranom djetinjstvu, bliski susret s bakinom singericom završio je ljubavlju koja traje i danas. Počelo je sa šivanjem, a nastavilo se s izradom nakita, torbi, oslikavanja zidova i namještaja….Volim se poigravati različitim materijalima, kombinacijom boja, naizgled nespojivim, ali kao cjelina svaka ima priču- ističe Judita.

Nakit kao priča
Kad se spomene priča, svaka njezina torba, svaka njezina ogrlica, svaka njezina narukvica je priča za sebe. Ali što je najvažnije te priče su zanimljive. I to je ono što je bitno.

„Made with love“ je neizostavan dio njezinog loga judesign, jer je sve što radi u životu općenito pa tako i njezini radovi prožeto s puno ljubavi i strasti.

Torbe  i nakit su od eko kože,oslikane decoupage tehnikom i akrilinim bojama. Često radi personalizirane torbe i narukvice po narudžbi klijentica sa omiljenom porukom, refrenom ili slikom, po izboru.

Poruke Majke Terezije
Posebno nadahnuće su joj poruke Majke Terezije koje je uklopila u ovu kolekciju: “Život je avantura,usudi se!, Život je san,ostvari ga!, Život je izazov, suoči se¸! Život je igra, igraj je!“

Personalizirani nakit ima posebnu čar i može vam uljepšati i najgori dan. Baš zbog toga su odličan  izbor za poklon dragoj osobi.

Judita smatra kako je ljepota u jednostavnosti i njezin životni moto je “Be simple, be yourself!”

Ako želite postati vlasnica nekog od ovih modnih detalja povirite na facebook stranicu  judesign by Judita Deak ili posjetite trgovinu Pandora u Pločama.

Tekst: Jelena Hendić
Foto: Martina Šiljeg

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi