Ostalo

Josip Ivančić – Jedan takav lik

josip ivančić by dnevnik.hr

Splitski pjevač Josip Ivančić novo je pojačanje u timu zabavnih pjevača Croatia Recordsa. Njegovu novu pjesmu “Jedan takav lik” zajedno su napisali otac i sin, Mario i Branimir Mihaljević u kojoj na duhovit način opisuju našu stvarnost, danas često vidljivu u svakoj diskoteci. Upravo zato glazbenim spotom za ovu pjesmu Josip, kaže, želi pokazati kako se sve počelo vrtjeti oko novca, a redatelj Marko Zeljković napravio je od njegove ideje provokativan
video.

– Što imaš više novca, veći si frajer; a kad prestaneš biti glavni za šankom, više nisi ni glavni u društvu.Budući da tu temu još nitko nije iskoristio u svom spotu, nismo dugo trebali razmišljati o scenariju, tim više što tekst pjesme upravo opisuje naivnost lika kojemu je namjera sav svoj novac ostaviti u diskoteci jer ga zanima samo zabava, istaknuo je Josip. Dodaje kako on osobno nije takvih iskustava, nasreću, još imao u svom životu jer pomno bira svoje prijatelje i društvo, ali svjestan je što se događa i kakva su nova pravila igre u današnjim izlascima.

Ovaj pjevač hercegovačkih korijena, a već godinama splitski zet, široj javnosti postao je poznat u reality showu Farma na Novoj TV. Otad polako gradi svoju glazbenu karijeru, a u Njemačkoj su mu već prilijepili titulu “princ dijaspore” budući da svojim izričajem neodoljivo podsjeća na svog starijeg kolegu Matu Bulića.


Video spot Josipa Ivančića možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=o2cEc3Jp4Bo

Tekst: www.portaloko.hr
Foto: www.dnevnik.hr