Ostalo

JOŠ DVA SLUČAJA KORONAVIRUSA: Ploče trenutno broje 27 zaraženih

Stožer civilne zaštite Grada Ploča jutros je izvjestio o dva nova registrirana slučaja koronavirusa u Pločama. kako neslužbeno doznajemo infektirane osobe bile su povezane sa Domom za starije i nemoćne u Pločama.

Priopćenje prenosimo sa službenih stranica Grada Ploče:

Obavještavamo građane grada Ploča da su epidemiološke službe registrirale još dva slučaja zaraze koronavirusom na području grada Ploča. Potvrđena je zaraza kod dvoje članova obitelji ranije zaražene osobe.


Stručne službe su već kontaktirale sve osobe koje su bile u kontaktu sa zaraženima te im je određena mjera samoizolacije.

Na području Grada Ploča tako imamo ukupno 27 oboljelih osoba, od kojih je 12 štićenika i 6 djelatnika Doma za starije osobe.

Ponovo apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Nacionalnog stožera i uputa Stožera civilne zaštite. Ograničite kretanja na što manju mjeru, održavajte potrebni razmak, kako na otvorenim tako i u zatvorenim prostorijama. Pridržavajte se higijenskih standarda i ako imate simptome ili sumnjate na zarazu koronavirusom nazovite odmah broj COVID ambulante u Pločama na 099 589 2847.