Ostalo

Javi poziv udruge “Ruka dobrote”

Pozivamo sve ljude dobre volje, da nam se pridruže svojim sudjelovanjem u akciji obilježavanja Međunarodnog dana solidarnosti koji se provodi u organizaciji  udruge „Ruka dobrote“ iz Ploča.

MEĐUNARODNI DAN SOLIDARNOSTI, 20. prosinca

Svjesni smo da živimo u vremenu krize i recesije, međutim to nas ne smije zaustaviti u pomaganju najpotrebitijima i ove godine.


Međunarodni dan solidarnosti je dan kada, još više nego inače, razmišljamo o najpotrebitijima, siromašnima i bolesnima.  Stoga je i ove godine  udruga  RUKA DOBROTE odlučila  ovaj dan posvetiti obiteljima iz naše lokalne zajednice, obiteljima koje imaju djecu s posebnim potrebama,  a o kojima se mi skrbimo u  našem svakodnevnom radu.

Naša želja je prikupiti sitne male darove (osnovne higijenske potrepštine, igračke, odjeću, razne slatkiše …) od svih naših sugrađana  dobre volje u skladu s njihovim  mogućnostima.

Sve što se prikupi biti će uručeno na prave adrese, i sigurno će usrećiti mala dječja srca, te uljepšati blagdan Božića koji nam dolazi. Učinimo nešto dobro neka Božić bude injima, kao i nama.

Neka nam vodilja bude ljubav i dobrota, stoga svi zajedno pružimo RUKU DOBROTE i vodimo se mišlju „darivati srcem je velika radost“.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci ove akcije.

Srdačan pozdrav,

Udruga“Ruka dobrote”