Ostalo

Izvješće s drugog kola Crvene skupine kvizaške lige

U drugom kolu kvizaške lige u Crvenoj skupini No pasaran! je upisao pobjedu te izbio na prvo mjesto u ukupnom poretku.

U vizualama najbolji rezultat su ostvarile ekipe Tak silni tak moćni i No pasaran! (obje 10/11), dok su glazbu ovog dijela najbolje znali Barbari 7 (svih 10 izvođača – bravo). U ABC pitalicama po 14 točnih su imali Dreambears, Jurica Pavlović pravi profil, Barbari 7 i Đezeri, a Barbari 7 su nabolje riješili glazbu i ovog dijela te nakon dvije igre izbili na prvo mjesto sa 67 bodva, ispred No pasarana koji je imao dva boda manje. U trećem dijelu su Tak silni tak moćni i No pasaran! imali po 10 točnih, a glazbu je najbolje riješila ekipa Niprije sa 16 pogođenih izvođača.


U vizualama je trebalo prepoznati košarkaša Curryja, grad Lisabon, biljku ginko i film Šunka Šunka. Osim toga tražila se supruga Lamara Odoma, kamion Kamaz, broj trica jednog centra i pištolj kojim se ubio Hitler. U glazbi su se tražili Kendrick Lamar, Baruni, Jerry Lee Lewis, Termiti, Bach i Ana Bekuta.

Uz poklon bon od 100 kn u piceriji Bacchus, No pasaran! su dobili i dvije ture pića u CB Mare, Barbari 7 su kao drugoplasirani dobili turu pića, dok su cure iz ekipe Ringišpil kao predzadnje dobili turu pića.

Sljedeće, 3. kolo Crvene skupine, na rasporedu je u petak 26. svibnja s početkom u 21 sat.