Grad i okolica

„Izazovi odgoja djece s teškoćama u razvoju“ Udruga Radost poziva na edukativno predavanje

Udruga Radost pozivamo na edukativno predavanje „Izazovi odgoja djece s teškoćama u razvoju“ dana 16. kolovoza 2022. g s početkom u 19 sati u Narodnoj knjižnici Ploče.


Cilj predavanja je stjecanje  znanja, vještina i osobnih  kompetencija u odgoju djece s teškoćama u razvoju, a namijenjeno je roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom s teškoćama. Predavanje će održati Andrea Gašpar Čičak, magistra edukacijske rehabilitacije, doktorandica na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu , mentor u OŠ „Milan Amruš“ Slavonski Brod i predsjednica Centra Niteo.

Predavanje se provodi u sklopu u sklopu projekta „RADOST ZAJEDNIŠTVA“ financiranog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Partneri na projektu su Grad Ploče, Osnovna škola fra Ante Gnječa Staševica i Osnovna škola Ivo Dugandžić – Mišić Komin.

Naglašavamo da je poželjno da na predavanje dođu roditelji čija su djeca na listi čekanja za logopedske tretmane radi daljnjeg dogovora s našim logopedima.

Radujemo se Vašem dolasku!

Udruga Radost

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi