Grad i okolica

Ivana Nikolac među najboljima u Hrvatskoj

ivana nikolac by metkovic-news

Projekt Drugo lice invalidnosti zagovaračka je kampanja čija je svrha unaprjeđenje zapošljavanja osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada, odnosno motiviranje poslodavaca za pružanje prilike osobama s invaliditetom. S tim ciljem razvijena je komunikacijska platforma putem koje su se video uradcima prezentirale osobe različitih oblika invaliditeta, a i različitih talenata i kompetencija. Među sedmero pobjednika našla se i Ivana Nikolac sa Šarić Struge, bivša članica metkovske Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj.


Podržite Ivanu, a i sve ostale pobjednike, na način da pogledate njen filmić na mrežnoj stranici Drugo lice invalidnosti.

Predstavljanje kampanje Drugo lice invalidnosti održati će se u Dubrovniku u srijedu, 5. studenoga, a Ivana će tamo biti jedina iz naše županije.

”Dok mislim i odlučujem, ja nemam invaliditet” – Ivana Nikolac

 

Tekst i foto: www.metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi