Ostalo

Intervju s Ivanom Merčep, organizatoricom i vlasnicom licence Izbora miss DNŽ za miss Hrvatske

Donosimo intervju s Ivanom Merčep, organizatoricom i vlasnicom licence Izbora miss DNŽ za miss Hrvatske koji se održava 31.08.2014. U galeriji možete vidjeti neke od prijavljenih djevojaka.

ORGANIZACIJA IZBORA MISS DNŽ POMALO SE PRIVODI KRAJU. SAM IZBOR PLANIRAN JE ZA 31.08.  KAKO TEKU PRIPREME?

Pripreme teku očekivanim tempom,što znači intenzivno 24 sata dnevno i pomalo stresno! Blizu smo zavrŠne faze organizacije izbora. Potrebno je finalizirati jos neke sitne detalje. I to je to.
Broj djevojaka pomalo se zaokružuje i one već odrađuju svoj dio obaveza, a to je photossesioni za sponzore. Do sad smo uspješno obradili par kampanja za restorane i hotele koji nas sponzoriraju, tako da nas ima cijele dane  po cijelom gradu.


JESTE LI ZADOVOLJNI ODAZIVOM DJEVOJAKA?
Odazivom djevojaka sam prezadovoljna. Ne zna se koja je ljepša i bolja, no ono što nas malo usporava u radu su centimetri. Tu ne smijemo praviti prevelika odstupanja pa smo, nažalost, morali odbiti  pregršt prekrasnih djevojaka koje će se zasigurno jednog dana i naći u modelingu ili nečem sličnom, ali za ovaj izbor su preniske.

PROŠLI TJEDAN STE IMALI CASTING U NERETVI, KAKO JE PROŠAO? KAKO STE ZADOVOLJNI ODAZIVOM NERETVANKI?
Da, prošli tjedan smo imali malo druženje u Villi Neretvi.  Velik broj Neretvanki se prijavio na natjecanje pa smo htjeli da se međusobno upoznaju i da razradimo plani program oko njihovog angažmana.  Djevojke su prekrasne, mile i drage i spremne dati podršku jedna drugoj u svemu ovome. Stvarno sam sretna što sam ih imala prilike upoznati.
Za sad jedino nemamo djevojku iz Ploča i nadamo se da na tome neće ostati.

PO ČEMU SE RAZLIKUJE OVAJ IZBOR OD OSTALIH IZBORA ZA MISS?
Po mnogo čemu ,prije svega po tome sto smo odlučili da to ne bude izbor za MISS na kakve smo dosad navikli. Nije nam u cilju samo izabrati nositeljicu lente i ići dalje, jer, to se naime, moglo i bez ove manifestacije. Zacrtali smo organizirati događanje koje će biti prilika, ne samo djevojkama već i ljepotama i talentima ovog podneblja da se istaknu, predstave u svoj svojoj raskoši, međusobno druže i upoznaju, ostvare temelje za neke nove i buduće suradnje.  Stavili  smo naglasak na kulturnu baštinu te povijesnu dimenziju lokacije. S obzirom da se izbor održava u prekrasnom renesansnom ljetnikovcu Sorkočević u Aci Marini koji uz ljepotu ima i priču. Zamislili smo da u programu kao i u svim popratnim detaljima eventa unesemo obilježja kulturne i tradicijske baštine. Neću sve otkriti ,ali natuknut ću tek da će djevojke donijeti pred publiku dašak renesanse,glamura i dubrovačke skladnosti,a izvođači u glazbenom dijelu programa izvodit ce popularne i prepoznatljive komade klasične glazbe. Ne bojte se, nećete slušati oratorije!
Također, izbor ima i jednu humanitarnu crtu sto nije uobičajeno na izborima ljepote. Naime, dio sredstava i poklona biti će doniran Udruzi multipleskleroze u Dubrovniku.

ŠTO BI STE PORUČILI SVIM ONIM DJEVOJKAMA KOJE SE JOŠ UVIJEK NEĆKAJU OKO PRIJAVE?
Poručila bih da se svakako usude upustiti u izazov sudjelovanja na ovom događaju,jer on neće biti samo izbor najljepše djevojke,koja će predstavljati našu županiju i na izboru Miss Hrvatske,već jedan poseban i drukčiji glazbeno scenski događaj,prepun prilika i druženja, događaj  koji će nas sve ponaosob učiniti bogatijima za jedno nesvakidašnje iskustvo.
Bit će to nezaboravna uspomena za čitav život i stoga, ako imaju afiniteta, šteta je ovakvu priliku propustiti.