Ostalo

Humanitarna akcija “Ruka pomoći za Zorana Kraljevića”

Na poticaj glavara Mjesnog odbora Komin Jure Kraljevića i župnika don Petra Perlete, Gradsko društvo Crvenog križa Ploče je pokrenulo humanitarnu akciju kojom se želi obnoviti i urediti trenutno neodgovarajući objekt u kojem Zoran Kraljević sa svojom majkom živi.

Zoran Kraljević rođen je 01.11.1995. godine, završene srednje škole u Centru za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“ Šibenik. Živi s majkom narušenog zdravlja u ugrožavajućim stambenim prilikama. Stambeni objekat od 36 m2 se sastoji od dvije prostorije (dnevni boravak s kuhinjom i soba) kojem prijeti urušavanje što se može vidjeti iz priloženih slika.

Akcija pod nazivom „Ruka pomoći za Zorana Kraljevića“ je odobrena od nadležnog ureda državne uprave i traje od 11. srpnja do 11. listopada 2016. godine. U tom vremenu se namjera skupiti sredstva potrebna za rekonstrukciju, uređenje i opremanje objekta koja se, prema izrađenom troškovniku, procjenjuju u iznosu od približno 150.000,00 kn (građevinski i obrtnički radovi, te za osnovno opremanje), uz svesrdnu pomoć mještana naselja Komin.
Molimo Vas, da se u skladu s Vašim mogućnostima, odazovete ovoj humanitarnoj akciji i pomognete nam u ostvarivanju projekta kojim ćemo stvoriti dom 21-godišnjem mladiću iz Komina.


Vaše uplate možete izvršiti na IBAN:
HR62 2330 0031 5607 9018 2
posebno otvoren za humanitarnu akciju „Ruka pomoći za Zorana Kraljevića“, a za sve ostale informacije javite se u Gradsko društvo Crvenog križa Ploče, Vladimira Nazora 20 ili tel: 020/679-563.

Hvala!