Grad i okolica

Hrvatska vojska 116. brigade iz Ploča donirala Leptiriće

Pripadnici 116. brigade Hrvatske vojske iz Ploča imali su saznanja o postojanju Udruge Leptirići, nakon čega su putem interneta i dobivenog materijala e-mailom došli do šire spoznaje o radu Udruge.

Zapovjednik vojarne 116. brigade HV-a, pukovnik Darko Arapović, jučer je posjetio Kabinet za terapije. Upoznao je članove i predsjednicu Udruge Ivanu Nikolac, družio se i prošetao prostorijama u kojima pružamo sve bitne terapije djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom. Članove Udruge je ostavio u ugodnom raspoloženju te je istaknuo da je većina djelatnika, koji su sudjelovali u prikupljanju novčanih priloga, imala riječi hvale za akciju koja je organizirana.

Izuzetno mu je drago se upoznao s Leptirićima te vidi mogućnost suradnje u humanitarnim akcijama koje će se u budućnosti organizirati u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.


Riječ je o vrhunskoj postrojbi koja je primjer reda, rada i discipline uokvirenih velikim srcem jer ovo nije njihovo prvo hvalevrijedno iskustvo. Osobno su pukovnika Darku Arapovića darivali malim znakom pažnje, zahvalnicom i božićnim ukrasima koje su njihovih ruku djelo, članovi Udruge Josipa Gujinović i Vlaho Kuzman. Zadovoljstvo je bilo obostrano!

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi