Ostalo

Helen Doron English – Škola za učenje engleskog jezika za djecu

Helen Doron English u suradnji s Narodnom knjižnicom Ploče i Gradskom knjižnicom Metković organizira besplatne sate engleskog jezika u prostorijama knjižnica za djecu od 2 do 8 godina.

Prijave na broj 092 334 1426 ili dolaskom u knjižnicu.

Metković: ponedjeljak, 24.10.2016. od 17 h do 18 h.
Ploče: subota, 29.10.2016. od 9 h do 11 h.


helen-doron

Helen Doron English je međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika koji postoji više od 30 godina te se provodi u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2009. godine na 30 lokacija.

Naša metoda rada zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik. Upravo nam takav pristup omogućava rad s djecom već od najranije dobi. Uči se u malim grupama (od 4 do 8 djece) te isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivnost i govor. Učimo uz pomoć vrlo kvalitetnih materijala i stimuliramo dječji razvoj kroz poticanje svih osjetila. Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje audio materijala kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.